Het nieuwsarchief

Zorgmarkt Langeraar

Dorpsraad Rondom de Plassen organiseert op 9 maart weer een gezellige, maar vooral een informatieve zorgmarkt bij Parola in Langeraar. Vanzelfsprekend is Könst & Dunweg Uitvaartzorg hierbij aanwezig. Vergrijzing is voor iedereen inmiddels een bekend begrip. De vergrijzing in Nederland neemt..

Lees verder
27 feb

Gezondheidsbeurs 2024: Gezond van jong tot oud

Op zondag 21 januari vindt in Nieuwkoop de Gezondheidsbeurs 2024 plaats. Voor iedereen die geïnteresseerd is in zo lang mogelijk fit en gezond zijn, wordt ook dit jaar weer de Gezondheidsbeurs georganiseerd in Kaleidoskoop te Nieuwkoop. De Gezondheidsbeurs heeft tot doel om alle bezoekers op een in..

Lees verder
08 jan

Mensen van voorbij

Op dinsdag 24 oktober houdt Könst & Dunweg een bijeenkomst met Evert van der Veen (auteur en uitvaartspreker) in Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Tijdens deze avond staan we stil bij het levenseinde en eindigheid. Naast..

Lees verder
18 jul

Vacature - Medewerker Zorgteam

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Zorgteam (0-32 uur). In het Dunweg Zorgteam zorg je samen met een collega ervoor dat elke overledene met de grootst mogelijke zorg, aandacht en respect wordt omringd. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het overbrengen, verzorgen en opbaren van overledenen..

Lees verder
12 jun

Nemen we vader mee naar de uitvaart?

Bij een uitvaart krijgen we steeds vaker te maken met dementie. Binnen de Dunweg groep hebben diverse medewerkers speciale trainingen gevolgd over dementie en uitvaart, onder meer Bea den Haan (Uitvaartverzorger). Wist u dat één op de vijf mensen dementie krijgt en bij vrouwen is dat één op d..

Lees verder
12 apr

Koffieochtend bij Zorglocatie Aarhoeve-WIJdezorg

Op dinsdag 14 maart is Könst & Dunweg aanwezig tijdens de koffieochtend (10.00-11.15 uur) in Zorglocatie Aarhoeve te Langeraar. Er komen elke dinsdagochtend zo’n 25-35 personen koffie drinken in de Aarhoeve. Uitvaartverzorgers Bea den Haan en Jos Zeelen gaan op 14 maart met de bewoners (oo..

Lees verder
07 feb

Gezondheidsbeurs 2023: Gezond van jong tot oud

Op zaterdag 11 februari 2023 vindt in Nieuwkoop de Gezondheidsbeurs 2023 plaats. Voor iedereen die geïnteresseerd is in zo lang mogelijk fit en gezond zijn, wordt ook dit jaar weer de Gezondheidsbeurs georganiseerd in Kaleidoskoop te Nieuwkoop. De Gezondheidsbeurs heeft tot doel om alle Nieuwkoper..

Lees verder
24 jan

Voordelig geld reserveren voor uw uitvaart

Geld reserveren voor uw uitvaart en ontvang 1,5 % rente en het Dunweg boekje cadeau Met het Dunweg Depositofonds zet u voordelig geld opzij voor uw uitvaart. Bij het overlijden komt het gehele depositobedrag direct vrij om de uitvaart te betalen. Regel het n..

Lees verder
24 okt

Zorgmarkt 2022

De werkgroep Maatschappelijk Welzijn van de Dorpsraad Rondom de Plassen organiseert ook dit jaar weer een gezellige, maar vooral een informatieve zorgmarkt. Vanzelfsprekend is Könst & Dunweg Uitvaartzorg hierbij aanwezig. Het zorgen voor elkaar is en blíjft namelijk hard nodig.

Lees verder
29 sep

Afscheid Riemond Schripsema bij Dunweg

Op vrijdag 9 september neemt Riemond Schripsema na 33 jaar trouwe dienst afscheid als uitvaartverzorger bij Dunweg, dit vanwege zijn pensionering. Binnen Dunweg is Riemond de enige die met drie generaties van de familie van der Pijl heeft samengewerkt. Afscheid hoort bij het leve..

Lees verder
29 aug

Könst & Dunweg Uitvaartzorg en Coöperatie DELA

Dunweg Uitvaartzorg heeft meer dan 40 jaar als partner van Coöperatie DELA uitvaarten verzorgd in de Rijn- en Veenstreek. Dit hield in dat wanneer een overledene uit de regio een DELA polis had, de uitvaart door Könst & Dunweg werd uitgevoerd.

Update 1 sept
Lees verder
29 aug

Onze overige vestigingen