Achtergrondafbeelding

Wat kost een crematie?

Wat kost een crematie? Met onze voorbeelden willen we u informeren over welke kosten er verbonden zijn aan diverse soorten uitvaarten.

Budget
Bent u op zoek naar een volledig verzorgde crematie in stilte, zonder nabestaanden en geen dienst/afscheid nemen. Dan kunt u kiezen voor crematie Budget. U regelt de crematie Budget eenvoudig en geheel online. De prijs van deze uitvaart bedraagt € 1149.
Intiem
Wilt u op respectvolle wijze met een klein gezelschap afscheid nemen bij Könst & Dunweg in De Rank in Nieuwkoop? Dan kunt u kiezen voor crematie Intiem.
Compleet bij De Rank
Wilt u afscheid nemen op de dag van de uitvaart bij Könst & Dunweg in De Rank in Nieuwkoop? Kies dan voor crematie Compleet bij Könst & Dunweg. Een volledig verzorgde crematie met een afscheidsdienst en condoleance op de dag van de uitvaart.
Compleet elders
Wilt u afscheid nemen op de dag van de uitvaart? Kies dan voor crematie Compleet elders. Een volledig verzorgde crematie met een afscheidsdienst en condoleance op de dag van de crematie.
Speciaal
Voor een uitvaart, volledig op maat, conform uw wensen: kies dan voor crematie Speciaal. Wilt u afscheid nemen op de dag van de uitvaart met een dienst in een kerk? Een volledig verzorgde crematie met een afscheidsdienst in een kerk en condoleance op de dag van de uitvaart.

Onze overige vestigingen