29 september 2022

Zorgmarkt 2022

De werkgroep Maatschappelijk Welzijn van de Dorpsraad Rondom de Plassen organiseert ook dit jaar weer een gezellige, maar vooral een informatieve zorgmarkt. Vanzelfsprekend is Könst & Dunweg Uitvaartzorg hierbij aanwezig. Het zorgen voor elkaar is en blíjft namelijk hard nodig.

Op zaterdag 15 oktober vindt Zorgmarkt 2022 plaats in Langeraar (Parola, 10.00-13.30 uur). Er komt veel kijken bij een uitvaart. Weet u wat u allemaal moet regelen en wat een uitvaart kost? U heeft de regie over uw eigen leven. Is het dan niet logisch dat u ook zelf uw eigen uitvaart regisseert? In het wensenboekje Nu voor Later kunt u aangeven hoe u dat laatste afscheid graag wilt. Ook is er ruimte om herinneringen en andere belangrijke, leuke, mooie, interessante informatie met uw nabestaanden delen.

Goed geregeld met het Depositofonds

Wilt u een mooie uitvaart zonder uw nabestaanden met een grote financiële last achter te laten? Dit is goed en makkelijk te regelen met het Dunweg Depositofonds

Vrijblijvend en kosteloos

Tijdens de Zorgmarkt staan onze medewerkers u graag te woord. Graag adviseren wij u over de vele mogelijkheden die er zijn. U kunt ons vinden in Parola Partycentrum, Langeraarseweg 37, 2461 CE  Langeraar. De entree is gratis.

Ook kunt ter plekke of naderhand vrijblijvend en kosteloos een afspraak met ons maken: info@konstendunweg.nl of 0172-57 32 20.

Wij zien u graag op 15 oktober!

Zorgmarkt 2022

Zaterdag 15 oktober
10.00 – 13.30 uur
Partycentrum Parola
Langeraarseweg 37, Langeraar

Terug naar overzicht

Onze overige vestigingen