06 november 2020

Radar over uitvaartbranche

Op 2 november jl. werd in het programma Radar aandacht besteed aan de uitvaartbranche (De ondoorzichtige wereld van de uitvaarten). Vooral kwam naar voren de ondoorzichtige kostenopgaven en het ontbreken van alternatieve keuzes bij het uitvoeren van een uitvaart.

Dunweg is een zelfstandige en onafhankelijke uitvaartondernemer en herkent zich niet in de ondoorzichtige en dure praktijken zoals besproken in het programma. Duidelijkheid en transparantie zijn zeer belangrijk voor ons. Juist om duidelijkheid en helderheid te geven over de kosten van een uitvaart, hanteren wij prijsvoorbeelden. Met deze voorbeelden willen we u informeren over welke kosten er verbonden zijn aan verschillende soorten uitvaarten.

Keurmerknormen
De Dunweg groep is lid van de brancheorganisatie BNGU en draagt daarom het kwaliteitscertificaat van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU). Dit is een extra bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij worden getest op:

Regel nu voor later

Zoals in het programma naar voren kwam, is het heel wenselijk om vooraf (vrijblijvend en kosteloos) de kosten van een mogelijke uitvaart in kaart te brengen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en kosten. En samen met u checken wij uw eventuele uitvaartverzekering. Zo kunnen we samen met u een persoonlijk, waardevol en warm afscheid realiseren.

Uw uiteindelijke keuzes bepalen de kosten van de begrafenis of crematie. Op basis van deze keuzes geven wij een begroting. Zo komt u niet voor een financiële verrassing te staan.

Vragen over uw uitvaart?
Neem vandaag nog kosteloos en vrijblijvend contact met ons op via e-mail of 0172 – 57 32 20.

Terug naar overzicht

Onze overige vestigingen