19 september 2021

Legendarische Volkswagen bus als rouwauto

Dunweg heeft er een prachtige, bijzondere rouwauto bij: de klassieke Volkswagen bus. De bus komt uit Brazilië en dateert uit 1973. Vorig jaar is de bus door Dunweg naar Nederland gehaald en hier volledig opgeknapt. Deze bus is het busje der busjes. Dit iconische Volkswagenbusje is wereldberoemd en zeer geliefd onder verzamelaars, nostalgische kampeerders en surfers.

Uitvaart op maat
Steeds vaker kiest men ervoor om een uitvaart geheel naar eigen wens te realiseren. Dat betreft niet alleen (natuur)begraven of cremeren, of welke hapjes worden geserveerd. Ook het kunnen kiezen van de juiste rouwauto hoort hierbij. Met ons rouwbusje kan op een bijzondere en persoonlijke manier afscheid worden genomen. Vanzelfsprekend beschikken we ook over regulier uitvaartvervoer in meerdere kleuren.

Door wie kan de bus worden ingezet?
De Volkswagen bus kan voor elke uitvaart in de Haarlemmermeer worden ingezet. U kunt direct contact met ons opnemen voor het reserveren van de bus. De bus is bijna 50 jaar oud en dit vraagt extra aandacht van de chauffeur. Daarom is deze rouwbus te huur ínclusief Dunweg chauffeur, zodat alles probleemloos verloopt. Lange afstanden rijden is niet wenselijk. Dit onder meer omdat de max. snelheid 80 km/uur bedraagt.

Het wagenpark van de Dunweg groep met het Volkswagen rouwbusje

Meer informatie
Wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op. Tevens is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek met onze uitvaartconsulent Adri van den Bergh. Zij brengt samen met u uw uitvaartwensen en de daarbij behorende kosten in kaart.

Terug naar overzicht

Onze overige vestigingen