29 augustus 2022

Könst & Dunweg Uitvaartzorg en Coöperatie DELA

Dunweg Uitvaartzorg heeft meer dan 40 jaar als partner van Coöperatie DELA uitvaarten verzorgd in de Rijn- en Veenstreek. Dit hield in dat wanneer een overledene uit de regio een DELA polis had, de uitvaart door Könst & Dunweg werd uitgevoerd.

Update 1 sept

Per 1 september 2022 heeft Coöperatie DELA de samenwerking met Dunweg Uitvaartzorg opgezegd. Vanwege de overname van Yarden door DELA is er een dusdanig grote organisatie ontstaan, dat men van alle regionale DELA partners afscheid neemt. Vanaf deze datum gaat DELA zelf de uitvaarten in de Rijn- en Veenstreek vanuit Eindhoven coördineren.

Wat betekent dit voor u als u een DELA polis heeft?
Bij een overlijden na 1 september 2022 zal DELA geen gebruik maken van de diensten van Könst & Dunweg Uitvaartzorg en de uitvaart zelf uitvoeren. Heeft u vragen? Neem contact op met DELA in Eindhoven (040 – 260 16 36).

Kan de uitvaart ook worden verzorgd door Könst & Dunweg Uitvaartzorg?
Het blijft mogelijk om voor Könst & Dunweg te kiezen. Wij zijn u graag van dienst en zijn uitstekend op de hoogte van de plaatselijke gebruiken en mogelijkheden en bekend om de betrokken dienstverlening. Als u wenst dat wij de uitvaart verzorgen, gelden er wellicht andere voorwaarden. Er wordt door DELA een bedrag uitgekeerd. Graag informeren wij u daarover.
Indien u vragen heeft of verdere informatie wenst, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Adri van den Bergh (avandenbergh@dunweg.nl / 0172 – 57 32 20).

Terug naar overzicht

Onze overige vestigingen