Natuurbegraafplaats Geestmerloo, Noord-Holland

Natuurbegraafplaats Geestmerloo

Een groene uitvaart is helemaal in. Niet zo gek dan ook, dat Natuurbegraafplaats Geestmerloo kan rekenen op grote belangstelling. En eeuwige rust op een zelfgekozen plekje in dit bijzondere natuurgebied, is ook voor u mogelijk!

Terug naar de natuur

Eeuwige rust. Dat wil zeggen dat de graven niet geruimd worden. U regelt uw laatste afscheid en uw nabestaanden hebben geen zorgen over het verlengen van het graf.

Natuurpark voor iedereen
De natuurbegraafplaats maakt deel uit van een natuurpark. Dit houdt in dat begraven en recreatie hand in hand gaan. Leven en dood gaan harmonisch in elkaar over. Nabestaanden en overige bezoekers kunnen een prachtige wandeling maken en kinderen kunnen zich in de natuurspeeltuin vermaken.

Relatie Dunweg tot Geestmerloo
Afgelopen jaren is Alexander van der Pijl, directeur van de Dunweg groep, druk bezig geweest om Geestmerloo van de grond te krijgen. En zoals het gaat in de natuur, stuitte hij op een hobbel hier en een hobbel daar. Geduld was dus nodig en enkele andere partijen sloten zich aan. Inmiddels is Natuurbegraafplaats Geestmerloo, de eerste natuurbegraafplaats in Noord-Holland, een feit.

Een groene uitvaart regelen?

Met vragen over de mogelijkheden voor een begrafenis op Natuurbegraafplaats Geestmerloo kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon: 0172 – 57 32 20.

 

Onze overige vestigingen