5 / 5
3 reviews

Bloemen en rouwboeketten

Veel mensen krijgen een goed gevoel van bloemen. Niet voor niets dat de geuren en kleuren zowel in goede als in verdrietige tijden veel gebruikt worden. Men kan ervoor kiezen om de uitvaart aan te kleden met bloemen en rouwboeketten; het aanbod is enorm. Denk aan een bepaalde kleur die duidelijk tijdens de uitvaart terugkomt of aan een favoriete bloemsoort. Er kan gekozen worden voor allemaal losse bloemen of juist voor een rouwboeket of rouwstuk. Moet het stuk de gehele kist bedekken of slechts een gedeelte?

Ervaren bloemisten
Dunweg Uitvaartzorg heeft vele contacten met bloemisten, die ervaring hebben op het gebied van rouwwerk. Wilt u graag persoonlijk geholpen worden door een van deze bloemisten, dan bent u welkom in zijn/haar winkel. Wij kunnen een afspraak voor u maken.

Wij werken samen met diverse bloemisten, veelal Fleurop. Onze uitvaartverzorgers beschikken allen over bloemenboeken met de meest uiteenlopende boeketten en bloemstukken. Ter inspiratie enkele voorbeelden (Ik mis je, Kleurengolf, Bloemenkus, Zonsondergang, Puur klassiek en Veldzicht).

Bloemen na de uitvaart
Na de uitvaart worden de bloemen achterlaten op het graf. Bij een crematie kunt u de bloemen eventueel laten bezorgen bij oorlogsgraven of bij het strooiveld van het crematorium. U kunt er ook voor kiezen de bloemen zelf mee naar huis te nemen.

begrafenis-11194247_m

Niet iedereen wil bloemen
Er is veel keuze op het gebied van bloemen bij een uitvaart, maar… niet iedereen wil bloemen. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege geloofsoverwegingen of eenvoudigweg omdat de overledene niets met bloemen had. Dit kan men dan op de rouwkaart en/of in de rouwadvertentie vermelden, zodat belangstellenden hiervan op de hoogte zijn.

>> Uitvaartvervoer

Onze overige vestigingen