Achtergrondafbeelding

Wat kost een begrafenis?

Wat kost een begrafenis? Met onze voorbeelden willen we u informeren over welke kosten er verbonden zijn aan diverse soorten uitvaarten.

Intiem
Wilt u op persoonlijke wijze met een klein gezelschap afscheid nemen bij Könst & Dunweg? Dan kunt u kiezen voor begrafenis Intiem. De basis prijs van deze uitvaart bedraagt € 6134. Vraag een prijsopgave aan via ons informatieformulier.
Compleet bij De Rank
Wilt u afscheid nemen op de dag van de uitvaart in De Rank? Kies dan voor begrafenis Compleet bij Könst & Dunweg. Een volledig verzorgde begrafenis met een afscheidsdienst en condoleance op de dag van de uitvaart.
Compleet met kerk
Wilt u thuis afscheid nemen van uw dierbare en op de dag van de uitvaart met een dienst in een kerk? Kies dan voor begrafenis Compleet met kerk. Een volledig verzorgde begrafenis met thuisopbaring en een afscheidsdienst in een kerk en condoleance op de dag van de uitvaart.
Speciaal bij u thuis
Wilt u thuis afscheid nemen en avondwake en dienst in een kerk, begrafenis en condoleance? Kies dan voor begrafenis Speciaal bij u thuis. Een volledig verzorgde begrafenis met kaarten en advertentie, avondwake en afscheidsdienst in een kerk en condoleance op de dag van de uitvaart.

Onze overige vestigingen