03 november 2020

Profiteer van een Dunweg uitvaartdeposito

Met het Dunweg Depositofonds zet u voordelig geld opzij voor uw uitvaart. Bij het overlijden komt het gehele depositobedrag direct vrij om de uitvaart te betalen. Regel het nu. Zo worden uw nabestaanden niet belast met de financiële zorg over uw laatste afscheid.

De voordelen
De kosten van een uitvaart lopen snel op. Als u uw familie en/of vrienden niet met deze rekeningen wilt opzadelen, dan raden wij u aan om tijdig geld te reserveren voor uw uitvaart. De opbouw van uw vermogen is gegarandeerd; in 2021 en ook in 2022ontvangt u 1% rente, zo levert uw spaargeld ook nog iets op!

Wanneer u overlijdt, komt het volledige bedrag van het deposito direct vrij om de uitvaartkosten te betalen. Dit bedrag wordt aangevuld met de tot het overlijden opgebouwde rente. Zo bespaart u uw nabestaanden de financiële nasleep van een uitvaart.

Voor iedereen
Het Dunweg Depositofonds is er voor iedereen en wij stellen geen gezondheidsvragen. Een deposito kan tevens op elke leeftijd worden afgesloten, wat van belang is als u geen langlopende uitvaartverzekering kunt of wilt afsluiten.

Geen kosten
Er zijn geen extra kosten verbonden aan het Dunweg Depositofonds en u betaalt geen maandelijkse premie. U stort aan het begin minimaal € 500, maar u kunt ook meer inleggen en bijstorten is altijd mogelijk. Het minimumbedrag is € 500. U ontvangt van ons elk jaar een overzicht van het opgebouwde depositobedrag.

Regel het nu!

Heeft u vragen over uw uitvaart? Wij denken graag met u mee en inventariseren uw wensen en vragen. Neem vandaag nog kosteloos en vrijblijvend contact op met Dunweg voor meer informatie via e-mail of 023 – 303 96 16 (nieuw per 17 oktober 2022).

Adri van den Bergh

Terug naar overzicht

Onze overige vestigingen